19.5. S mělníkem
5 posters
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „C“ sezona 2011/2012
Strana 1 z 1
19.5. S mělníkem
Ahoj Kluci, na zápas s mělníkem jsme říkali, že by sme mohli po zápase něco ugrilovat a lehce oslavit narozky, který má Fendy, Jirka a Petr?
Co vy na to?
Co vy na to?
Josif- Poèet pøíspìvkù : 244
Re: 19.5. S mělníkem
Ahoj kluci,
takže jak píše Pepík.V rozmezí cca 14 dní slaví dost lidí z našeho týmu narozky.Viz třeba já,Hochmi,J.Nedvěd ml.,P.Pospíšil,Pepík a to je snad vše :-) .Říkal jsem to již několika lidem,takže snad dorazí i oslavenci. Vemte s sebou nějaké buřty nebo něco na opékání a příští víkend po zápase rozděláme oheň a něco pěkně opálípe nebo možná i podpálíme. :-) Doufám,že bude pěkné počasí a budeme na kurtech trochu déle.Vemte i nějaké pití třeba nealko kdo řídí. Těším se na všechny,kdo dorazí. Zdar a snad nás bude více. Fendy
takže jak píše Pepík.V rozmezí cca 14 dní slaví dost lidí z našeho týmu narozky.Viz třeba já,Hochmi,J.Nedvěd ml.,P.Pospíšil,Pepík a to je snad vše :-) .Říkal jsem to již několika lidem,takže snad dorazí i oslavenci. Vemte s sebou nějaké buřty nebo něco na opékání a příští víkend po zápase rozděláme oheň a něco pěkně opálípe nebo možná i podpálíme. :-) Doufám,že bude pěkné počasí a budeme na kurtech trochu déle.Vemte i nějaké pití třeba nealko kdo řídí. Těším se na všechny,kdo dorazí. Zdar a snad nás bude více. Fendy
Fendy- Poèet pøíspìvkù : 454
Myslim si, že to je super nápad, snad i počasí bude v pohodě a trochu to oslavíme. Hlavně tu výhru nad Mělníkem
Michal- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 1219
Ahoj,
pokud bude pěkné počasí rád přijdu.Jinak hlásím,že tentokrát nemohu,dělám u našich na garáži.
Petr
pokud bude pěkné počasí rád přijdu.Jinak hlásím,že tentokrát nemohu,dělám u našich na garáži.
Petr
petr pospíšil- Poèet pøíspìvkù : 219
Sakra zatim nás na ten Mělník moc neni.. doufám, že to nebude ostuda.
Michal- Admin
Měl by dorazit Mika,ale na 100% to nevím a ani on.Jinak by chtělo kontaktovat Radka Mansfelda,protože nemáme druhého středáka a ostatní hráče bych na post blokaře nedával jenom fakt v nouzi!!!!
Ahoj kluci, počítám s oslavičkou. Budeme tedy něco opékat? Mám vzít nějaké maso?
Jirka- Poèet pøíspìvkù : 289
Mika ať dorazí, budem ho potřebovat Eště zavolám Kubovi.. A co ten radek, ví ho někdo? Jinak k tomu posezení se tu zatím moc lidí nevyjádřilo.. Tak co myslíte?
vezmu nějaký buřty no:)
Radka se mi nepodařilo kontaktovat.
Radka se mi nepodařilo kontaktovat.
Michal- Admin
beru taky buřty,tak nás bude míň,ale neva.Těším se na to!!
Ok, tak já ráno koupím nějaký pečivo..
Sraz jako obvykle 8:45 na hřišti
Michal- Admin
Pro jirku to znamená 8:30 na hřišti! ;-)
Josif napsal:Pro jirku to znamená 8:30 na hřišti! ;-)
Tak ve čtvrt na deset by tam už potom mohl bejt
Michal- Admin
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „C“ sezona 2011/2012
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: