15.5. středa
5 posters
Strana 1 z 1
15.5. středa
Pro velký úspěch navrhuji v případě příznivého počasí od 17:00 brigáda, od 18:00 trénink, v případě nepříznivého počasí (teda jestli bude lejt jak z konve) tak bych obojí přesunul na další týden
Naposledy upravil radek.mansfeld dne Mon 13 May 2013 - 15:44, celkově upraveno 1 krát
radek.mansfeld- Poèet pøíspìvkù : 155
Re: 15.5. středa
ještě jednou otvírám diskusi na téma termín tréninků - původně jsme je přeložili na středu, aby mohl i Mula, ale minule nedorazil a teď netuším co má v plánu.
Včera jsem mluvil s Petrem Pinčákem, kterému naopak středy nevyhovují, tak se vyjádřete, kdy se to hodí vám, ať se nescházíme ve čtyřech. Osobně bych nechal středu od 18:00 a nic nám nebrání chodit i v pondělí s A.
Včera jsem mluvil s Petrem Pinčákem, kterému naopak středy nevyhovují, tak se vyjádřete, kdy se to hodí vám, ať se nescházíme ve čtyřech. Osobně bych nechal středu od 18:00 a nic nám nebrání chodit i v pondělí s A.
nemám taky problém,takže se přizpůsobím. Jinak ve středu dorazím, jak jsme se domlouvali
Fendy- Poèet pøíspìvkù : 454
Středy jsou u mě dobrý. Minulou jsem nebyl, bo jsem byl na turnaji v Praze. Ale to jsem říkal!
Mula- Poèet pøíspìvkù : 92
Pro mě lepší pondělky. To tedy bude chodit i áčko, takže v tom bych problém neviděl. Ale nyní bohužel nebudu minimálně ještě týden ani na tréninku. Dnes jdu na kontrolu. Středy bohužel nemohu většinou vůbec:( A musím se omluvit i z této.
Michal- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 1219
Ahoj,
dorazím až na šestou,mám doma lakýrníka
Petr P
dorazím až na šestou,mám doma lakýrníka
Petr P
petr pospíšil- Poèet pøíspìvkù : 219
ahoj kluci, tak já dnes bohužel nedorazím. Jsem chcíplej a mám teplotu, tak se budu raději snažit, abych se dal do kupy na sobotu.
Dorazím, ale nejdřív v půl sedmý. Mimořádně trénuju do šesti děti na písku.
Jak to tak počítám, nejsme na ten trénink dneska jen tři?
Jak to tak počítám, nejsme na ten trénink dneska jen tři?
Zatím ano,tak někoho přivez.
Petr P
Petr P
petr pospíšil- Poèet pøíspìvkù : 219
Kluci, jestli tu do čtvrt na čtyři, kdy jedu z práce a nebudu moct sledovat forum, nepřibude alespoň jedno jméno, tak na trenál nepojedu. To se radši půjdu proběhnout do lesa se psem...
Ve 3 taky nejdu :-( To raději budu dělat něco jiného. Stejně klíče nemám, takže asi na 5 nejedu!! Neměl bych tam co dělat. Jinak se ještě podívám a chci ještě alespon jedno jmnéno hráče, ať je nás tam alespoň 4 hráči!! Jinak taky nejdu.
Fendy- Poèet pøíspìvkù : 454
jestli bude Pepa v Tuchlo, tak by určitě taky šel
Michal- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 1219
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: