24.8. Benátky nad Jizerou, soupiska
5 posters
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „B“ sezona 2013/2014
Strana 1 z 1
24.8. Benátky nad Jizerou, soupiska
Ahoj kluci, příští sobotu nás v Benátkách nad Jizerou čeká první zápas nové sezóny. Počet volných míst je jako vždy omezený:-), a proto se prosím rychle nahlašte, kdo pojedete.
PS: Já pojedu. Měl bych mít k dispozici auto.
PS2: Mohl byste sem prosím napsat, jestli už máme soupisku? Popřípadě do kdy musí být hotová a kdo všechno na ní bude?
PS: Já pojedu. Měl bych mít k dispozici auto.
PS2: Mohl byste sem prosím napsat, jestli už máme soupisku? Popřípadě do kdy musí být hotová a kdo všechno na ní bude?
Jirka- Poèet pøíspìvkù : 289
Re: 24.8. Benátky nad Jizerou, soupiska
čau Jirko,
já se s tebou svezu, tak mi napiš kde a v kolik mám být. Moc díky Fendy
Fendy- Poèet pøíspìvkù : 454
Už se to zařizuje.
No uvidíme kolik nás bude, ještě předělávám tabulku na přihlašování.
No uvidíme kolik nás bude, ještě předělávám tabulku na přihlašování.
Michal- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 1219
Díval jsem se na mapy na seznam a cesta do Benátek přes pražský obchvat by měla trvat hodinu a sedm minut. Pak samozřejmě ještě budeme muset najít hřiště. Podle mě by to chtělo tak nejpozději ve tři čtvrtě na osm vyjet.Fendy napsal:čau Jirko,
PS: Bylo by možný, kdybych vzal auto až za 14 dní do Mělníka? V pátek jsem pozvaný na jednu akci a plánuju návrat až cca kolem jedné ráno a když jdu takhle pozdě spát tak se mi vždycky v autě klíží oči.
Jirka- Poèet pøíspìvkù : 289
Tak auto vezmu já. Jirko jsem u tebe v 7:45 před barákem a už tam budeš stát, ne že budu na tebe čekat a pak budeme muset pospíchat! Jinak ostatní hráče taky můžu vzít, takže se hlaste (jedeme max. ve 4 lidech). Jinak prosím ještě Michala, aby obstaral míče ze hřiště. Registračky beru a ještě Michale prosím vytiskni pak soupisku.
Dík Fendy
Dík Fendy
ahoj kluci, jak to tak vypadá, tak se v pohodě vejdeme do auta k Fendymu. Podle toho co psal Michal a co je na přihlašování na termíny (Adama jsem dopsal já) jsme čtyři. No tak vážně - ještě mi psal Honza P., že by jel a dokonce rád, takže by nás bylo pět.
radek.mansfeld- Poèet pøíspìvkù : 155
No příspěvky mám už připraveny, ale na tisk soupisky nemám práva, i když mi je předseda nastavoval.radek.mansfeld napsal:ahoj kluci, jak to tak vypadá, tak se v pohodě vejdeme do auta k Fendymu. Podle toho co psal Michal a co je na přihlašování na termíny (Adama jsem dopsal já) jsme čtyři. No tak vážně - ještě mi psal Honza P., že by jel a dokonce rád, takže by nás bylo pět.
Proto ani nevidím, zda půjde Honzu P. přidat na soupisku..snad ano:)
Honza Š. se vrací z Norska nějak v pátek, ale má 'něco' s kolenem a musí doma pomáhat rodičům:)
Ale třeba se vzmuží a dá si říct.
Michal- Admin
Jej tak předseda se nerad překoukl a práva dal nejprve mému tátovi, nicméně už je to ok, ale zaplatit mohu jen ty licenčky.
Soupisku může tisknout pouze zakladatel družstva, tedy jak jsem se v mailu ptal, tak ten kdo nás přihlásil. Jenže Pepa to nebyl.
Nicméně v Tuchlovicích budu až v pátek, tak uvidím, co se dá dělat.
Soupisku může tisknout pouze zakladatel družstva, tedy jak jsem se v mailu ptal, tak ten kdo nás přihlásil. Jenže Pepa to nebyl.
Nicméně v Tuchlovicích budu až v pátek, tak uvidím, co se dá dělat.
Michal- Admin
Ahoj, tak jsem teď mluvil s Jirkou Markem a situace není vůbec dobrá. S Jirkou jedou na turnaj (z hráčů, u kterých jsme se bavili o hostování) Adam a Štěpán. Další hráč, který měl předpoklady u nás začít - Lukáš Salač - hraje aktuálně za A a zřejmě tam také bude hostovat v sezóně. U Honzy Pomajzla pravděpodobně platí jeho zájem nastoupit, ale bohužel u všech jmenovaných platí, že zatím nemají hotovou svojí vlastní soupisku a Jirka Ibl se vrací z dovolené až někdy v příštím týdnu (kdy snad bude soupisku dělat, takže na další zápas už by snad neměl být problém kluky zajistit). Jediná možnost by tedy byla domluvit se s Josefem Dukou, který ovšem možná nemá kompletní potřebná oprávnění a navíc odjíždí na soustředění se staršími žáky. Krtek říkal že nemůže a navíc - bylo by dobré u něj vyřídit přestup za kluky už, (vzhledem k věku) hrát nemůže, takže by mohl být kmenovým hráčem u nás (ovšem opět přestup bude znamenat jistou proceduru, u které se neobejdeme bez Jirky Ibla).
Takže to vypadá, že s mladými pro první kolo počítat nemůžeme.
Nabízí se tedy varianty:
1. odložit zápas
2. sehnat někoho z dalších hráčů, kteří se zatím nevyjádřili (Honza Š., David H., Jirka Mifek, Petr Bušek) ... s Mikou jsem mluvil - tenhle víkend nemůže, příští vidí, že by to snad mohlo vyjít
3. využít někoho z áčka (Pepa si asi pískání nezruší, ale jsou tam i další borci, kteří by možná mohli vypomoct)
Každopádně to nepůjde bez komunikace a i tak bude ještě nutné udělat patřičné kroky ve VISu (soupisky tam nemá skoro nikdo), takže by bylo dobré kdyby se podařilo zajistit vyjádření výše jmenovaných a případně sehnat někoho z A nebo se pokusit odložit.
Takže to vypadá, že s mladými pro první kolo počítat nemůžeme.
Nabízí se tedy varianty:
1. odložit zápas
2. sehnat někoho z dalších hráčů, kteří se zatím nevyjádřili (Honza Š., David H., Jirka Mifek, Petr Bušek) ... s Mikou jsem mluvil - tenhle víkend nemůže, příští vidí, že by to snad mohlo vyjít
3. využít někoho z áčka (Pepa si asi pískání nezruší, ale jsou tam i další borci, kteří by možná mohli vypomoct)
Každopádně to nepůjde bez komunikace a i tak bude ještě nutné udělat patřičné kroky ve VISu (soupisky tam nemá skoro nikdo), takže by bylo dobré kdyby se podařilo zajistit vyjádření výše jmenovaných a případně sehnat někoho z A nebo se pokusit odložit.
No vida! Na Ačko jsem zapomněl:)
Michal- Admin
... jo a ještě říkal Jirka Marek, že nás zřejmě přihlašoval Jarda Nedvěd
... a pokud by se našlo víc lidí, moc by mi to pomohlo, jelikož mám být v sobotu v práci :-(
Ahoj, tak co jsem zjistil, tak nás přihlašoval předseda (Jarda Nedvěd). Takže soupisku asi může jenom on vytisknout, to fakt netuším. Jinak další lidi nemám. Mladý předseda nemůže - má pochroumané koleno.
Další nevím.
Jinak se zápasem počítám a věřím, že další lidi se vyjádří.
Další nevím.
Jinak se zápasem počítám a věřím, že další lidi se vyjádří.
Psal jsem Pepovi Antošovi a prý by nám soupisku vytiskl i on. Tak mu napíšu seznam jmen + lidi z Áčka, na které jsem ho požádal, aby mi poslal telefon, protože kontakt nemám na nikoho. Snad bude alespoň někdo chtít jet do Benátek s náma.
Jinak zapalceno prozatím:
Petr Fencl (066731) - 200,- Kč
Jiří Hochmal (066732) - 200,- Kč
David Hubáček (082967) - 200,- Kč
Radek Mansfeld (094068) - 200,- Kč
Michal Pilný (055332) - 200,- Kč
Petr Pospíšil (020041) - 200,- Kč
Jaroslav Reichel (055331) - 200,- Kč
Jan Špička (082962) - 200,- Kč
A ještě mi zbývá možná rezerva k platbě pro 2 hráče dle našeho výběru.
Kdo nebude chtít hrát, tak ty dvě kila klidně může poslat na účet, údaje mu zašlu:)
Jinak zapalceno prozatím:
Petr Fencl (066731) - 200,- Kč
Jiří Hochmal (066732) - 200,- Kč
David Hubáček (082967) - 200,- Kč
Radek Mansfeld (094068) - 200,- Kč
Michal Pilný (055332) - 200,- Kč
Petr Pospíšil (020041) - 200,- Kč
Jaroslav Reichel (055331) - 200,- Kč
Jan Špička (082962) - 200,- Kč
A ještě mi zbývá možná rezerva k platbě pro 2 hráče dle našeho výběru.
Kdo nebude chtít hrát, tak ty dvě kila klidně může poslat na účet, údaje mu zašlu:)
Michal- Admin
Takže naše soupiska vypadá prozatím následovně:
1. Antoš Josef
2. Fencl Petr
3. Hochmal Jiří
4. Hubáček David
5. Mansfeld Radek
6. Miler Jan
7. Nedvěd Jaroslav
8. Pilný Michal
9. Pospíšil Petr
10. Reichel Jaroslav
11. Stratil Petr
12. Špička Jan
Na zápas jedou ti se smajlíkem a všichni mají platnou registračku a i zaplaceny LP.
Otázkou je, kde je registračka Petra Stratila, ten ovšem může hrát i na OP.
1. Antoš Josef
2. Fencl Petr
3. Hochmal Jiří
4. Hubáček David
5. Mansfeld Radek
6. Miler Jan
7. Nedvěd Jaroslav
8. Pilný Michal
9. Pospíšil Petr
10. Reichel Jaroslav
11. Stratil Petr
12. Špička Jan
Na zápas jedou ti se smajlíkem a všichni mají platnou registračku a i zaplaceny LP.
Otázkou je, kde je registračka Petra Stratila, ten ovšem může hrát i na OP.
Michal- Admin
Takže ,at si dobře zahrajete(registračka Stratila by mohla být u Ačka-hrál za ně naposled).
Zdarec Petr P.
Zdarec Petr P.
petr pospíšil- Poèet pøíspìvkù : 219
Prostě zatím bude hrát alepsoň na OP. Červený má dovolenoupetr pospíšil napsal:Takže ,at si dobře zahrajete(registračka Stratila by mohla být u Ačka-hrál za ně naposled).
Zdarec Petr P.
Díky a měj se hezky na dovče.
Michal- Admin
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „B“ sezona 2013/2014
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: