tréninky přeložení z úterka na čtvrtek
5 posters
Strana 1 z 1
tréninky přeložení z úterka na čtvrtek
Ahoj,
chci se zeptat jestli by Vám vyhovovalo,přesunout tréninky na čtvrtek od 20:00hod.
Sondoval jsem to s Rudolfovou,jiný termín není.Pokud se nelíbí,zůstává úterek a Já přijdu až v druhé půlce března.
Petr Posp.
chci se zeptat jestli by Vám vyhovovalo,přesunout tréninky na čtvrtek od 20:00hod.
Sondoval jsem to s Rudolfovou,jiný termín není.Pokud se nelíbí,zůstává úterek a Já přijdu až v druhé půlce března.
Petr Posp.
petr pospíšil- Poèet pøíspìvkù : 219
Re: tréninky přeložení z úterka na čtvrtek
ahoj
já do toho nechci vůbec kecat, teď se teprve po zranění a dvouměsíčním výpadku navracím k volejbalu..
Tak jen trochu. Z mého hlediska je čtvrtek kvůli dojíždění trochu komplikace, raději bych byl za úterý, ať se pak už nemusím vracet. Pokud by to bylo dočasné, tak klidně do března budu bez keců čtvrtky dojíždět místo úterků, kde mě to před tím tolik neovlivňovalo:)
Ale podřídím se většině.
já do toho nechci vůbec kecat, teď se teprve po zranění a dvouměsíčním výpadku navracím k volejbalu..
Tak jen trochu. Z mého hlediska je čtvrtek kvůli dojíždění trochu komplikace, raději bych byl za úterý, ať se pak už nemusím vracet. Pokud by to bylo dočasné, tak klidně do března budu bez keců čtvrtky dojíždět místo úterků, kde mě to před tím tolik neovlivňovalo:)
Ale podřídím se většině.
Michal- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 1219
A toto nadcházející úterý je trenal normálně?
Michal- Admin
Nazdar to se musíte rozhodnout sami,každopádně to bude vždy až od 20:30.Za mně jedině čtvrtek.Holky již nemají tréninky na Doksech.
Petr
Petr
Ahoj, momentálně jsem na tom stejně jako Petr úterky nebudu nejakou dobu chodit z úplně stejného důvodu.
Ale rozhodnutí jestli čtvrtek nebo úterý je na vás, jak bych to řek jsem tam pouze na doplnění Zdeněk.
Ale rozhodnutí jestli čtvrtek nebo úterý je na vás, jak bych to řek jsem tam pouze na doplnění Zdeněk.
Zdenek- Poèet pøíspìvkù : 349
6.1. úterý od 20.30 tedy jinak jdeme.
Michal- Admin
trénink út/čt
Ahoj,
ohledně trénování v úterý nebo ve čtvrtek : za sebe, jsem pro čtvrtek.
Není to z pohledu mé účasti, jako veterán si rád zahraji vždy a všude, pokud jsem zdravotně v pohodě a pokud nikde nepřekážím....
Vše posuzuji podle přístupu hráčů B-týmu VKT a stavím se za Petra, je to tahoun mančaftu.
Konečně každý borec co chce hrát na jaře, by se měl k tréninkum postavit čelem,(pokud to jenom trochu jde), pak nezáleží na čase a termínu....
S pozdravem
Jirka
ohledně trénování v úterý nebo ve čtvrtek : za sebe, jsem pro čtvrtek.
Není to z pohledu mé účasti, jako veterán si rád zahraji vždy a všude, pokud jsem zdravotně v pohodě a pokud nikde nepřekážím....
Vše posuzuji podle přístupu hráčů B-týmu VKT a stavím se za Petra, je to tahoun mančaftu.
Konečně každý borec co chce hrát na jaře, by se měl k tréninkum postavit čelem,(pokud to jenom trochu jde), pak nezáleží na čase a termínu....
S pozdravem
Jirka
Marek58- Poèet pøíspìvkù : 43
ahoj, trénink na 1,5 hod. 1x týdně se mi zdá dost málo. Měli bychom chodit 2x týdně a kdyby to v úterý šlo do 22:30 a byli by lidi, jsem pro i pro úterý i pro čtvrtek.
Radek
Radek
radek.mansfeld- Poèet pøíspìvkù : 155
No dobrá,tak tedy můžeme zkusit ten čtvrtek od 20:30hod.
Petr Posp.
Petr Posp.
Na čtvrtky definitivně kašlu,nikdo nereagujete a Já mám koleno jak balon.
Takže v březnu zdar.
Petr.
Takže v březnu zdar.
Petr.
Similar topics
» Tréninky ve čtvrtek
» Přeložení zápasu MH na 12.11. ?
» 27.9.2016 - trénink od 18:00
» tréninky od 9.9.2014 tělocvična 19:00 - 21:00
» čtvrtek 13.9.
» Přeložení zápasu MH na 12.11. ?