Registrace nových hráčů
4 posters
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „B“ sezona 2013/2014
Strana 1 z 1
Registrace nových hráčů
Prosím všechny nové zájemce o registraci, aby s námi mohli hrát o zaslání následujících údajů na můj mail ( pilny.michal@gmail.com ) :
Titul:
Titul za jménem:
Křestní jméno:
Příjmení:
Rodné příjmení:
Datum narození:
Ulice a číslo:
Místo:
PSČ:
Mobilní telefon:
E-mail:
děkujeme:)
Titul:
Titul za jménem:
Křestní jméno:
Příjmení:
Rodné příjmení:
Datum narození:
Ulice a číslo:
Místo:
PSČ:
Mobilní telefon:
E-mail:
děkujeme:)
Michal- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 1219
Re: Registrace nových hráčů
Tak fotky tam také musím nahrát já, tudíž Vás žádám o zaslání fotografie alespoň trošku splňující:
Fotografie musí být ve formátu JPG, minimální velikost fotografie je 240 x 320 pixelů, maximální velikost souboru je 640 kB! Fotografie se tiskne na Průkaz člena ČVS a slouží k identifikaci člena. Nezadávajte prosím fotografie, které nesplňují podmínky pro vystavení osobních dokladů, například pasu a podobně!
A nebo v náležité kvalitě, abych to mohl oříznout
Fotografie musí být ve formátu JPG, minimální velikost fotografie je 240 x 320 pixelů, maximální velikost souboru je 640 kB! Fotografie se tiskne na Průkaz člena ČVS a slouží k identifikaci člena. Nezadávajte prosím fotografie, které nesplňují podmínky pro vystavení osobních dokladů, například pasu a podobně!
A nebo v náležité kvalitě, abych to mohl oříznout
Michal- Admin
Všechny tři kluky už máme nově jako aktivní členy oddílu.
Pokud nám dovolí je zařadit na soupisku do soutěže, mohu ihned zaplatit licenční příspěvky.
Pokud nám dovolí je zařadit na soupisku do soutěže, mohu ihned zaplatit licenční příspěvky.
Michal- Admin
Michal napsal:Všechny tři kluky už máme nově jako aktivní členy oddílu.
Před chvílí jsem dotelefonoval s vedoucím soutěže a právě jsem mu odeslal mail s žádostí o dodatečné zařazení našich "nováčků" na soupisku:)
Michal- Admin
SUPER zpráva Michale a dost dobrá práce!! Už jenom vytisknout soupisku a je to. Jinak prosím zadej již další termíny na zápasy. Bylo by fajn tam začít psát lidi, kteří můžou jet. Jinak jak jsem již říkal 25.4.2014 jdu na operaci nohy, takže při dobrém léčení snad budu moc 3-4 zápas nastoupit, ale fakt netuším. Uvidíme až časem.
Díy Fendy
Díy Fendy
Fendy- Poèet pøíspìvkù : 454
Fendy napsal:SUPER zpráva Michale a dost dobrá práce!! Už jenom vytisknout soupisku a je to. Jinak prosím zadej již další termíny na zápasy. Bylo by fajn tam začít psát lidi, kteří můžou jet. Jinak jak jsem již říkal 25.4.2014 jdu na operaci nohy, takže při dobrém léčení snad budu moc 3-4 zápas nastoupit, ale fakt netuším. Uvidíme až časem.
Díy Fendy
to už je ale také hotovo;)
Michal- Admin
Ahoj Michale, dobrá práce.
Jirka- Poèet pøíspìvkù : 289
Michal- Admin
Celkově vše sečteno:
Obnovy registrací, nové registračky, licenční poplatky do soutěže... abychom mohli hrát, stálo nás to bez mála 2000,-.
Peníze jsem pro urychlení převáděl zatím ze svého účtu, musím se podívat do oddílové B-pokladničky a dopočítat, jestli nám zbyde dost na rozhodčí do konce sezony, moc jsem s těmito výdaji za posily nepočítal:) Alespoň si ale můžeme pěkně zahrát;)
Obnovy registrací, nové registračky, licenční poplatky do soutěže... abychom mohli hrát, stálo nás to bez mála 2000,-.
Peníze jsem pro urychlení převáděl zatím ze svého účtu, musím se podívat do oddílové B-pokladničky a dopočítat, jestli nám zbyde dost na rozhodčí do konce sezony, moc jsem s těmito výdaji za posily nepočítal:) Alespoň si ale můžeme pěkně zahrát;)
Michal- Admin
Ahoj,
na naše penízky si myslím,že noví hráči by si registrace měli zaplatit ze svého a licenci uhradit z peněz společných.Dále bych od hráčů.kteří opravdu chtějí hrát vybral cca 200,- kč to musí stačit,aby to pokrylo sezonu.Jinak co bude dál,s chutí hráčů na další zápasy se uvidí.Stále nechápu,ten obrovský nezájem hráčů ze soupisky včas reagovat na další zápas(což je podle mně min.týden do předu).
Petr
PS:jsem rád za spolehlivé kluky,kteří se k nám přidali(doufám že se ještě přidá David Hom)
na naše penízky si myslím,že noví hráči by si registrace měli zaplatit ze svého a licenci uhradit z peněz společných.Dále bych od hráčů.kteří opravdu chtějí hrát vybral cca 200,- kč to musí stačit,aby to pokrylo sezonu.Jinak co bude dál,s chutí hráčů na další zápasy se uvidí.Stále nechápu,ten obrovský nezájem hráčů ze soupisky včas reagovat na další zápas(což je podle mně min.týden do předu).
Petr
PS:jsem rád za spolehlivé kluky,kteří se k nám přidali(doufám že se ještě přidá David Hom)
petr pospíšil- Poèet pøíspìvkù : 219
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „B“ sezona 2013/2014
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: