úterý 2.12. 19:30
+3
Petr Pin
Jirka
Zdenek
7 posters
Strana 1 z 1
úterý 2.12. 19:30
budu
jeden z posledních tréninků v tomto roce, musíme se dohodnout, jak tu budeme a od kdy do kdy bude Vánoční pauza:)
9.12. nebo 16.12. bych dal poslední trénink a 6.1. 2015 zase první
jeden z posledních tréninků v tomto roce, musíme se dohodnout, jak tu budeme a od kdy do kdy bude Vánoční pauza:)
9.12. nebo 16.12. bych dal poslední trénink a 6.1. 2015 zase první
Michal- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 1219
Re: úterý 2.12. 19:30
Jinak ještě jedna věc - příští týden určitě nebudu, máme v Motole Vánoční rej , takže nebudou ani klíče, pokud si nějaké nezajistíte. Takže možná zítra poslední letošní trénink vzhledem k nachýlené době vánoční
Michal- Admin
Ahoj kluci,
pravděpodovně budu déle v práci, zítra nepůjdu.
Jirka
pravděpodovně budu déle v práci, zítra nepůjdu.
Jirka
Naposledy upravil Jirka dne Mon 1 Dec 2014 - 23:49, celkově upraveno 1 krát
Jirka- Poèet pøíspìvkù : 289
já bych šel, pokud ještě se někdo přidá. pe
Petr Pin- Poèet pøíspìvkù : 201
taky bych dorazil když nás bude víc.
r.
r.
radek.mansfeld- Poèet pøíspìvkù : 155
určitě bych počítal s Tomášem a Hómérové poslední dobou moc vědět nedávají, tak snad to nebudeme muset rušit, to bychom se pravděpodobně viděli až v lednu.
Michal- Admin
Michale, můžeš prosím nějak zjistit zda kluci půjdou, nerad bych klouzal zbytečně. Díky Pe
Petr Pin napsal:Michale, můžeš prosím nějak zjistit zda kluci půjdou, nerad bych klouzal zbytečně. Díky Pe
Peťo, ty to máš docela z ruky a zatím jsme jen my 3 včetně Radka, tak to asi nemá moc smysl lámat přes koleno. Kdo se ozval o tom zatím ví, ale je to strašná hromada lidí, co bych musel obvolávat a to se spíš na to tímhle vánočním tempem vykašleme. Jak dlouho ti trvá dojet? Já se tam půjdu na 19:30 podívat, když už jsem dojel do Tuchlovic a případně bych ti dal vědět, jestli má cenu dorazit, pokud bys to třeba se zpožděním pak do cca 20:00 stíhal, jestliže nás bude dost.
Michal- Admin
Super, když v 19:30 vyrazím, tak za 10 osm, můžu být na kurtu. Tak mě pls prozvoň na 723 660 107. Pe
Ahoj kluci,
je mi líto, ale dnes nemůžu dorazit.
Tomáš
Tomáš
Zajda- Poèet pøíspìvkù : 87
Zajda napsal:Ahoj kluci,
Tomáš
Spoléhal jsem na tebe, tak to nevypadá dobře.
David taky nedal vědět, tak to vidim bledě.
Michal- Admin
OK, tak už to začíná být docela jasné - zrušíme to ne?
radek.mansfeld- Poèet pøíspìvkù : 155
Tak hodinu před tréninkem jsme jen 3 co dali vědět, že mohou - nebudu vás sem Radku s Petrem zbytečně nutit.
Trénink rušíme.
Michal- Admin
Nazdar borci
Omlouvám se , ale bohužel jsem v úterý zpravidla natolik vytížený, že se k mailu přes den prakticky nedostanu. Včera byl trenink zrušen, což byla škoda, protože jsme tam přijeli ve 3 lidech ( já, Tomáš a Pepa Vávra).
Vím že je to asi problém, ale nešlo by nějakým způsobem dát vědět o event zrušení treninku SMS formou a jinak předpokládat že vždy bude ?
Pokud jde o příští týden , minimálně já s Tomášem bychom šli .... závisí samozřejmě na ostatních.
Čau David
Omlouvám se , ale bohužel jsem v úterý zpravidla natolik vytížený, že se k mailu přes den prakticky nedostanu. Včera byl trenink zrušen, což byla škoda, protože jsme tam přijeli ve 3 lidech ( já, Tomáš a Pepa Vávra).
Vím že je to asi problém, ale nešlo by nějakým způsobem dát vědět o event zrušení treninku SMS formou a jinak předpokládat že vždy bude ?
Pokud jde o příští týden , minimálně já s Tomášem bychom šli .... závisí samozřejmě na ostatních.
Čau David
david.homer- Poèet pøíspìvkù : 218
Ahoj Davide,
to že býváš v úterý zpravidla natolik vytížený je dobrý důvod k tomu, abys dal vědět na fórum už třeba v pondělí nebo i dříve... Téma tam bylo již od čtvrtka a v daném měsíci ho může založit kdokoliv i sám.
A pokud zapomeneš, určitě můžeš napsat sms, než aby oproti tomu někdo posílal x sms lidem, co se ani neobtěžují napsat - těm asi taky můžeme za podobné situace poděkovat:( Navíc ani nevím, že jste v Tuchlovicích byli, mohl jsi zavolat a dát vědět na trénink jsem se těšil a dorazil bych hned. Určitě by pak neměl problém dojet i Radek s Petrem Pi., který i původně s opožděním kvůli docházce počítal.
to že býváš v úterý zpravidla natolik vytížený je dobrý důvod k tomu, abys dal vědět na fórum už třeba v pondělí nebo i dříve... Téma tam bylo již od čtvrtka a v daném měsíci ho může založit kdokoliv i sám.
A pokud zapomeneš, určitě můžeš napsat sms, než aby oproti tomu někdo posílal x sms lidem, co se ani neobtěžují napsat - těm asi taky můžeme za podobné situace poděkovat:( Navíc ani nevím, že jste v Tuchlovicích byli, mohl jsi zavolat a dát vědět na trénink jsem se těšil a dorazil bych hned. Určitě by pak neměl problém dojet i Radek s Petrem Pi., který i původně s opožděním kvůli docházce počítal.
Michal- Admin
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: