Středa 21.9.
5 posters
Strana 1 z 1
Středa 21.9.
Já nejdu, protože mám po víkendu nateklou podkolenní šlachu a docela to bolí, tak se budu šetřit na víkend..
PS: Právo založit tu příspěvek máte všichni, tak to dělejte, ať když přijdu den před tréninkem, tak to ten příspěvek nechybí!!!
PS: Právo založit tu příspěvek máte všichni, tak to dělejte, ať když přijdu den před tréninkem, tak to ten příspěvek nechybí!!!
Josif- Poèet pøíspìvkù : 244
Re: Středa 21.9.
Šel bych se podívat na 18:00 jestli přijdou alespoň další 3.. když teda někdo písna, že jde:0)
Michal- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 1219
já nakonec půjdu... dneska už je to celkem v pohodě. Půjdu tam na půl šestou..
17:15 jedu ze zličína. Budu v šest.
Michal- Admin
Mám sto chutí se na to dneska vybodnout :-( Dopoledne jsme měli florbalovej turnaj a mám toho teď docela dost...
Mula- Poèet pøíspìvkù : 92
Nj to jsou ty vojáci, florbalovej turnaj dopoledne o všední den Moc nás tam ale nebude, tak budem rádi, když přijdeš
Josif napsal:Nj to jsou ty vojáci, florbalovej turnaj dopoledne o všední den Moc nás tam ale nebude, tak budem rádi, když přijdeš
Minulej tejden fotbálek, viď.. A příští si prej hrajou s modýlkama a pak maj vyšívání:0D
Michal- Admin
Michal napsal:Josif napsal:Nj to jsou ty vojáci, florbalovej turnaj dopoledne o všední den Moc nás tam ale nebude, tak budem rádi, když přijdeš
Minulej tejden fotbálek, viď.. A příští si prej hrajou s modýlkama a pak maj vyšívání:0D
Voják, ten tvrdej chleba má
Místo tréninku jsem šel grilovat a slavit mamky narozeniny. Nějak se nám s těma narozeninama rodičů roztrh pytel
Mula- Poèet pøíspìvkù : 92
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: