9.10. s odolkou
+4
Mula
Fendy
bora
Josif
8 posters
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „C“ sezona 2011/2012
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
9.10. s odolkou
ahoj,
tak koukal jsem, že na odolku je tam pořád napsáno dost málo lidí, tak se tam kdyžtak dopište. Já bych nejradši nejel, protože vám tam stejně nebudu moc platnej, maximálně na libero, na síť nejdu.
tak koukal jsem, že na odolku je tam pořád napsáno dost málo lidí, tak se tam kdyžtak dopište. Já bych nejradši nejel, protože vám tam stejně nebudu moc platnej, maximálně na libero, na síť nejdu.
Josif- Poèet pøíspìvkù : 244
Re: 9.10. s odolkou
Čus,já určitě nebudu. Jsem na florbalovém turnaji.
bora- Poèet pøíspìvkù : 24
Já na 100% jedu a hlavně vemte si boty do haly!!!Asi bude pěkná zima.Můžu vzít auto,takže jestli chcete,můžu i někoho narat,hlvně hráče Doufám,že někdo pořádně nastuduje cestu tam i zpět,abychom to vše v pořádku našli.
Fendy- Poèet pøíspìvkù : 454
Já jedu, Číča taky jede, ikdyž neni napsanej, a Radek říkal, že pojede, když nás bude málo. To by bylo akorát šest lidí...
Mula- Poèet pøíspìvkù : 92
Já bych se určitě svezl. U mě je to s autem trošku horšíFendy napsal:Já na 100% jedu a hlavně vemte si boty do haly!!!Asi bude pěkná zima.Můžu vzít auto,takže jestli chcete,můžu i někoho narat,hlvně hráče Doufám,že někdo pořádně nastuduje cestu tam i zpět,abychom to vše v pořádku našli.
Huby- Poèet pøíspìvkù : 94
Kluci včera jsem s tím prstem hrál a jako dalo se to... Ale na 2 zápasy bych si moc netroufnul... Když vás bude málo, tak pojedu, jinak ne.
Jestli mě Fendy nebo někdo vezme, tak budu rád.
S botama do haly počítám;0)
S botama do haly počítám;0)
Michal- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 1219
Tak jak píšete,beru ze Straga Davida a zatím Michala,tak kdo ještě chce vzít?Ještě jsou 2 místa!!!Pak se domluvíme v kolik a kde vyrazíme.
Pokud Vás bude dost rád zůstanu doma(dohodnu se v sobotu s Fendym na turnaji).
petr pospíšil- Poèet pøíspìvkù : 219
Fendy napsal:Tak jak píšete,beru ze Straga Davida a zatím Michala,tak kdo ještě chce vzít?Ještě jsou 2 místa!!!Pak se domluvíme v kolik a kde vyrazíme.
Hlásím se na jedno z nich.
Jirka- Poèet pøíspìvkù : 289
Takže zatím do auta jsme 4,to by mělo stačit na cestu,at se nemačkáme.Takže u Jirky Hochmala budu u baráku v 7:45 , pak se stavíme pro Davida,to tak v 7:50 (asi u vás v ulici,jak zajíždíte k vašemu domu) a pak pro Michala,to je v 8:00 u cukrárny jako obvykle. Cestu raději ještě skoukněte at nezabloudíme.Takže v sobotu vás beru.Doufám,že ostatní mají odvoz a domluví se jak pojedou!! Cesta jsem koukal ,že by měla trvat cc 1 hodinu,takže by jsme to měli v pohodě stihnout.Hlavně někdo vemte míče a registračky!!Jinak beru taky s sebou boty do haly,má být hnusně a zima.
Ja se domluvím s Číčou a pojedem z Kladna. Ještě někomu chybí odvoz?
Mula- Poèet pøíspìvkù : 92
Tak jo,ale jak počítám,tak nás je stále jenom 5!! To je špatný
Děkuju za odvoz. Jinak na zápas je nás zapsáno zatím 5, ale není tam Číča, který jede. Tím pádem je nás šest
Huby- Poèet pøíspìvkù : 94
Huby napsal:Děkuju za odvoz. Jinak na zápas je nás zapsáno zatím 5, ale není tam Číča, který jede. Tím pádem je nás šest
Šest je ale taky dost zoufalý.
Ale už si pomalu zvykám na ten počet ty "oblíbené" zápasy:0)
Michal- Admin
Kluci vemte si sebou boty do haly, kdyby pršelo, půjde se do haly ;-) Fakt nemám jet?
Josif napsal:Kluci vemte si sebou boty do haly, kdyby pršelo, půjde se do haly ;-) Fakt nemám jet?
Jo pojeď, budeš nás roztleskávat;0)
Michal- Admin
No já bych s tím mohl hrát i na tý smeči... už to nebolí a dá se s tím hrát. Ale už jsem si místo toho domluvil turnaj ve florbalu
Josif napsal:No já bych s tím mohl hrát i na tý smeči... už to nebolí a dá se s tím hrát. Ale už jsem si místo toho domluvil turnaj ve florbalu
Ajo něco sem zahlédl na FB;0)
To jsem zvědavej, jak to budeš stíhat:0D
Michal- Admin
No proto se ptám jestli mám jet s váma. :-/ Když nejedu s váma, tak jedu na florbal ...
Josif napsal:No proto se ptám jestli mám jet s váma. :-/ Když nejedu s váma, tak jedu na florbal ...
Těžko říct, kde si zahraješ víc:0D
A co je méně nebezpečné pro prst:0))
Michal- Admin
No florbal není ;-) Je vás dost, půjdu na florbal... Budu držet palce, vemte jim aspoň pár setů ;-)
Pět:0)Josif napsal:No florbal není ;-) Je vás dost, půjdu na florbal... Budu držet palce, vemte jim aspoň pár setů ;-)
Michal- Admin
Ahoj Kluci, podívejte se prosím na mail. Ráno nám psal Číča, že mu není dobře, jestli by někdo nejel místo něj.
Jirka- Poèet pøíspìvkù : 289
Jirka napsal:Ahoj Kluci, podívejte se prosím na mail. Ráno nám psal Číča, že mu není dobře, jestli by někdo nejel místo něj.
Já řikal, že 6 lidí je zoufalé číslo na to kolik nás je:0)
Michal- Admin
Strana 1 z 2 • 1, 2
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „C“ sezona 2011/2012
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: