Čistecká buchta 20.8.
3 posters
Strana 1 z 1
Čistecká buchta 20.8.
Ahoj kluci,
jak určitě víte, 20.8. je den, kdy máme obhajovat vítězství v Čistecké buchtě. V týdnu se mě ptala bývalá šéfová, jestli dorazíme, že buchty už jsou připravené v mrazáku.
Já budu, včera mi účast potvrzoval Michal Valenta, měl by být i Matěj.
Za chvíli to rozešlu ještě hromadným mailem. Prosím, potvrďte po něm co nejdříve, kdo pojedete a kdo ne, abychom kdyžtak mohli co nejdřív začít shánět posily, pokud by nás nebylo šest.
PS: Od zítřka do příštího čtvrtka jsem na dovolené a z mobila mám problém se dostat na fórum. Budu tedy dostupný na mailu nebo na facebooku.
Doufám, že se dáme dohromady a budeme si moct zase pochutnat na buchtách.
Mějte se krásně.
Jirka
jak určitě víte, 20.8. je den, kdy máme obhajovat vítězství v Čistecké buchtě. V týdnu se mě ptala bývalá šéfová, jestli dorazíme, že buchty už jsou připravené v mrazáku.
Já budu, včera mi účast potvrzoval Michal Valenta, měl by být i Matěj.
Za chvíli to rozešlu ještě hromadným mailem. Prosím, potvrďte po něm co nejdříve, kdo pojedete a kdo ne, abychom kdyžtak mohli co nejdřív začít shánět posily, pokud by nás nebylo šest.
PS: Od zítřka do příštího čtvrtka jsem na dovolené a z mobila mám problém se dostat na fórum. Budu tedy dostupný na mailu nebo na facebooku.
Doufám, že se dáme dohromady a budeme si moct zase pochutnat na buchtách.
Mějte se krásně.
Jirka
Jirka- Poèet pøíspìvkù : 289
Re: Čistecká buchta 20.8.
ahoj,
já budu na svatební cestě, abych neodjížděl někdy v průběhu sezony a nepůsobilo to komplikace ohledně počtu lidí.
já budu na svatební cestě, abych neodjížděl někdy v průběhu sezony a nepůsobilo to komplikace ohledně počtu lidí.
Michal- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 1219
Zdar,
tak buchty asi nebudou? Nebo jo?
M
tak buchty asi nebudou? Nebo jo?
M
MichalV- Poèet pøíspìvkù : 248
Ahoj,
tak jsem se kvůli Buchtě vrátil z dovolené. Zatím jsme bohužel jen 4. Matěj, Michal, Tomáš a já.
Nemůže Zdeněk, Michal, David, Fendy, Petr a Zajda.
Nevyjádřili se zatím Roman ani Adam s Radkem. Já jsem se ptal i jednoho kamaráda, který nemůže. Před chvílí jsem napsal ještě Honzovi Špičkovi a klukům Hubáčkům.
Michale, co ten váš kolega z práce, půjde?
Ahoj. Jirka
tak jsem se kvůli Buchtě vrátil z dovolené. Zatím jsme bohužel jen 4. Matěj, Michal, Tomáš a já.
Nemůže Zdeněk, Michal, David, Fendy, Petr a Zajda.
Nevyjádřili se zatím Roman ani Adam s Radkem. Já jsem se ptal i jednoho kamaráda, který nemůže. Před chvílí jsem napsal ještě Honzovi Špičkovi a klukům Hubáčkům.
Michale, co ten váš kolega z práce, půjde?
Ahoj. Jirka
Jirko,
vzhledem k nejasnosti turnaje jsem včera nahlásil účast na rodinné sešlosti..ještě to mohu odvolat a jet na turnaj, čm dříve tím lépe.. Honza z práce je špatnej na koleno, lazar..
Doufám že dovča byla dobrá..
M
vzhledem k nejasnosti turnaje jsem včera nahlásil účast na rodinné sešlosti..ještě to mohu odvolat a jet na turnaj, čm dříve tím lépe.. Honza z práce je špatnej na koleno, lazar..
Doufám že dovča byla dobrá..
M
MichalV- Poèet pøíspìvkù : 248
Ahoj Michale,
ano, byla velmi dobrá.:-) Děkuju za optání.
Bohužel jsem už na zítřek nikoho nesehnal, a tak se akce Buchta ruší.
Mějte se krásně!
Jirka
ano, byla velmi dobrá.:-) Děkuju za optání.
Bohužel jsem už na zítřek nikoho nesehnal, a tak se akce Buchta ruší.
Mějte se krásně!
Jirka
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: