6.5. Odolena voda
4 posters
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „B“ sezona 2016/2017
Strana 1 z 1
6.5. Odolena voda
Zakládám domluvu zde.
Vzhledem k zdravotnímu stavu udělám maximum, abych mohl jet (asi si zítra vezmu dovolenou a budu koukat z postele na volejbal:D). Zároveň ale z toho důvodu nebudu zatím raději slibovat auto.
Jinak zavolám do Odolky, jak to vidí s místem na hru.
Vzhledem k zdravotnímu stavu udělám maximum, abych mohl jet (asi si zítra vezmu dovolenou a budu koukat z postele na volejbal:D). Zároveň ale z toho důvodu nebudu zatím raději slibovat auto.
Jinak zavolám do Odolky, jak to vidí s místem na hru.
Michal- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 1219
Re: 6.5. Odolena voda
Volal jsem do Odolky a zatím mi říkal, že předpokládají hru VENKU.
Upozornil jsme je, že může dle předpovědi i pršet, tak by prý NEMĚL být problém zajistit halu.
Upozornil jsme je, že může dle předpovědi i pršet, tak by prý NEMĚL být problém zajistit halu.
Michal- Admin
auta
Ahoj borci chci se zeptat kdo jde z kladna autem, kdo by me vzal do odilky. Předem děkuji David Dvořák
Dvořák D.- Poèet pøíspìvkù : 2
čau kluci,
řeším dopravu a jedno auto beru já. Naberu Zdenka, sebe, M. Valentu a bud M. Pilného nebo Romana, to se ještě uvidí nebo i oba :-)
Jinak Davide, zkus se domluvit s kluky z Kladna - M. a T. Homeři.
Tel. Matěj Homer 605 828 785
Jinak prosím vezměte s sebou nějaký míč, nevím, zda je máme :-( a ještě soupisku.
Dík Fendy
řeším dopravu a jedno auto beru já. Naberu Zdenka, sebe, M. Valentu a bud M. Pilného nebo Romana, to se ještě uvidí nebo i oba :-)
Jinak Davide, zkus se domluvit s kluky z Kladna - M. a T. Homeři.
Tel. Matěj Homer 605 828 785
Jinak prosím vezměte s sebou nějaký míč, nevím, zda je máme :-( a ještě soupisku.
Dík Fendy
Fendy- Poèet pøíspìvkù : 454
Jinak doprava se mnou:
Zdeněk Cyrus - v 8:00 budu u něj následně cca 8:20 buď Roman Trefný v Kačici nebo Michal Pilný v Tuchlovicích, dále vyzvednu ve Slaném Michala Valentu (místo si s ním domluvím i čas, počítám tak 8:45). Pak cesta do Odolky :-)
čus bus Fendy :-)
Zdeněk Cyrus - v 8:00 budu u něj následně cca 8:20 buď Roman Trefný v Kačici nebo Michal Pilný v Tuchlovicích, dále vyzvednu ve Slaném Michala Valentu (místo si s ním domluvím i čas, počítám tak 8:45). Pak cesta do Odolky :-)
čus bus Fendy :-)
Auto do školky
Tady kladenští máme problém s dopravou
Dvořák D.- Poèet pøíspìvkù : 2
Tak sem se trochu ponořil do čajů a tablet a je mi docela dobře.
Takže zatím se sebou počítám:)
Míče nějaké mám(možná i použitelné). Pytle venkovních jsem na hřišti pro jistotu nenechával - jsem v tomhle raději opatrnej.
Dopravu zkusím vyzjistit, měli jsme teď auto po bouračce v servisu a máme tam nějakou reklamaci
Takže zatím se sebou počítám:)
Míče nějaké mám(možná i použitelné). Pytle venkovních jsem na hřišti pro jistotu nenechával - jsem v tomhle raději opatrnej.
Dopravu zkusím vyzjistit, měli jsme teď auto po bouračce v servisu a máme tam nějakou reklamaci
Michal- Admin
Davide,
domluv se s Kladeňákama, jestli jedou z Kladna, jestli tě vezmou, a dej vědět jak to dopadlo.
Pokud by nejeli z Kladna, nebo z nějakého důvodu tě nemohli vzít, tak se domluvíme s Fendym jinak a vyzvedneme tě.
Michal
domluv se s Kladeňákama, jestli jedou z Kladna, jestli tě vezmou, a dej vědět jak to dopadlo.
Pokud by nejeli z Kladna, nebo z nějakého důvodu tě nemohli vzít, tak se domluvíme s Fendym jinak a vyzvedneme tě.
Michal
MichalV- Poèet pøíspìvkù : 248
Věci ven i dovnitř.
Auto zkusím zajistit. Servis přesunu na další týden.
Auto zkusím zajistit. Servis přesunu na další týden.
Michal- Admin
čau kluci,
po dnešní komunikaci je to následovný:
Já beru auto a nabírám Zdeňka, sebe, M. Valentu a buď M. Pilného nebo Romana nebo i oba :-)
Druhé auto bere Matěj, který nabere sebe, Toma a Davida
Následně cesta do Odolky :-))
Fendy
po dnešní komunikaci je to následovný:
Já beru auto a nabírám Zdeňka, sebe, M. Valentu a buď M. Pilného nebo Romana nebo i oba :-)
Druhé auto bere Matěj, který nabere sebe, Toma a Davida
Následně cesta do Odolky :-))
Fendy
Nějak jsem se zabral do fandění v hokeji..
S klukama jsem se domluvil a beru druhé auto přes Kladno.
S klukama jsem se domluvil a beru druhé auto přes Kladno.
Michal- Admin
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „B“ sezona 2016/2017
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: