zápas 2.6. s L. Rakovník
+3
petr pospíšil
Michal
Fendy
7 posters
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „C“ sezona 2011/2012
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
zápas 2.6. s L. Rakovník
Ahoj,
tak asi nohu dohromady nedám.Zašlu vám foto mojí nožičky chudinky :-( Na e-mail.Jinak bych snad měl přijet,když budu zdráv
tak asi nohu dohromady nedám.Zašlu vám foto mojí nožičky chudinky :-( Na e-mail.Jinak bych snad měl přijet,když budu zdráv
Fendy- Poèet pøíspìvkù : 454
Re: zápas 2.6. s L. Rakovník
Fendy napsal:Ahoj,
Raději se leč abys si s tím něco neudělal horšího.
Michal- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 1219
No máš to pěkný,ale příště pošli něco hezčího.Přijd se podívat v sobotu at má kdo otáčet.
petr pospíšil- Poèet pøíspìvkù : 219
čau kluci,tak s nohou mám být v klidu a skoro nic nedělat,tak tento zápas úplně vynechám.Doufám,že snad něco pořádně uhrajete a potrápite je.Pak na poslední bych měl přijet na Kladno a povzbudit vás na pořádný výkon.Jinak noha je pořád pěkně oteklá jak bambulka
Fendy- Poèet pøíspìvkù : 454
Ahoj kluci,
po tom, co jsem přechodil tu chřipku nebo co to bylo, mi pořád není dobře. Jsem hned unavenej a hlavně mi hned začne hodně tlouct srdce. Nezlobte se, teď v sobotu určitě nebudu k dispozici.
po tom, co jsem přechodil tu chřipku nebo co to bylo, mi pořád není dobře. Jsem hned unavenej a hlavně mi hned začne hodně tlouct srdce. Nezlobte se, teď v sobotu určitě nebudu k dispozici.
Jirka- Poèet pøíspìvkù : 289
Ahoj kluci, tentokrát na Lokotku určitě nebudu :-(.
Radek
Radek
radek.mansfeld- Poèet pøíspìvkù : 155
radek.mansfeld napsal:Ahoj kluci, tentokrát na Lokotku určitě nebudu :-(.
Radek
Cože :/ To jako budu bez svýho elitního blokaře mi chceš říct?!
Doktor ti přece řikal, že ti nic neni
Michal- Admin
Jo jo,už je nás zase pět,mimochodem nemám dres,půjčil jsem ho Mikovi.Nevadí nejvejš budu hrát libero.Na poslední zápas nejsem.Příští rok bych hrát chtěl,ale se spolehlivýma lidma.
petr pospíšil napsal:Jo jo,už je nás zase pět,mimochodem nemám dres,půjčil jsem ho Mikovi.Nevadí nejvejš budu hrát libero.Na poslední zápas nejsem.Příští rok bych hrát chtěl,ale se spolehlivýma lidma.
Asi tak nějak.. pod to bych se podespal.
Nejvíc mě štvou ti, co se klidně lehkomyslně zraní..né blbá legraci, strašně nešťastně se to teď sešlo a štve mě to, jenže s tim nic neuděláme.
Michal- Admin
Já potvrzuju svou účast.. co mika? Pak by nás bylo 6..
Josif- Poèet pøíspìvkù : 244
Jirko, v tom případě upaluj doktorovi!!!
A co kuba??? Toho taky nevíme...
Já jsem dal kotník už dohromady, ale asi mně není přáno, abych si zase konečně zahrál. Jednou za rok mám chřipku a ona ke mně zavítala zrovna teď
Huby- Poèet pøíspìvkù : 94
No to je teda pořádná smůla..
Mika je nemocnej, volal jsem mu.
Michal- Admin
Ahoj,
tak dres již mám,dokonce dva od Fendyho.Asi znovu zavolám Buškovi a taky Mifkovi.
tak dres již mám,dokonce dva od Fendyho.Asi znovu zavolám Buškovi a taky Mifkovi.
petr pospíšil napsal:Ahoj,
Pepa se nedovolal Kubovi, snad se to podaří, ale ten kluk, by taky mohl zavolat sám sakra. To je jedinej, kdo je zdravej podle mě a nevíme o něm.
Michal- Admin
Buška již mám,takže nás je šest.
Kubovi přijedou domu čistit jímku, ale říkal, že si to zařídí a přijede.. eště se o tom ujistím
Josif napsal:Kubovi přijedou domu čistit jímku, ale říkal, že si to zařídí a přijede.. eště se o tom ujistím
Jinak mu vyčistím já něco jinýho hodně podobnýho!
Michal- Admin
Kuba jde, čili je otázka, jestli je potřeba, aby s náma opravdu Bušek přišel.. Když se nám někdo zraní, tak určitě, ale pochybuju, že by jsme ho využili pro hru samotnou... Tak aby tam nebyl zbytečně.. Jirka Mifek náhodou nemůže? To by jsme využili daleko spíš..
Asi nemůže.
Jinak já bych P.Buška taky nějak neodvolával, minule nám dost pomohl, tak bych mu řekl, jak to je. Jestli má chuť, tak ať přijede a jestli ne, tak nemusí, taky bych byl nerad, aby se nehněval, že na nás jen kouká, kdyby náhodou přijela lokotka ve slabší sestavě.
A když se někdo zraní, tak to tam může odchodit nebo si tam stoupne Fendy a nemusejí nic dělat, stačí to odstát.
Takže já zas náhra.
Jinak já bych P.Buška taky nějak neodvolával, minule nám dost pomohl, tak bych mu řekl, jak to je. Jestli má chuť, tak ať přijede a jestli ne, tak nemusí, taky bych byl nerad, aby se nehněval, že na nás jen kouká, kdyby náhodou přijela lokotka ve slabší sestavě.
A když se někdo zraní, tak to tam může odchodit nebo si tam stoupne Fendy a nemusejí nic dělat, stačí to odstát.
Takže já zas náhra.
Michal- Admin
Někdy je potřeba sledovat i přihlašování na termíny zápasů.O lidech bych nikdy moc konkrétní věci nepsal,oni nás totiž dokáží vytáhnout z průšvihu.
Hle kolik nás najednou je!
Doufám, že mě nebudete chtít vystrnadit z nahrávky!
Doufám, že mě nebudete chtít vystrnadit z nahrávky!
Michal- Admin
petr pospíšil napsal:Někdy je potřeba sledovat i přihlašování na termíny zápasů.O lidech bych nikdy moc konkrétní věci nepsal,oni nás totiž dokáží vytáhnout z průšvihu.
Někdy to potřeba je.
A pátek asi i každou hodinu
Michal- Admin
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Zápas 3.9. v sobotu s SVC-VK Rakovník
» zápas doma 29.4.2017 s VK Rakovník B
» 7.5. Rakovník
» 5.5. Rakovník
» 25.9. zápas s Kladno B
» zápas doma 29.4.2017 s VK Rakovník B
» 7.5. Rakovník
» 5.5. Rakovník
» 25.9. zápas s Kladno B
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „C“ sezona 2011/2012
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: