15.9. Beroun - doma + buřti
+2
Josif
Michal
6 posters
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „C“ sezona 2012/2013
Strana 1 z 1
15.9. Beroun - doma + buřti
takže sraz na hřišti v 8:45.. Hochmi jestli bude tak 8:30
A nezapomeňte si přinést krom formy i dobrou náladu a něco na pékání
Buřtopeky s sebou, kdo má
A nezapomeňte si přinést krom formy i dobrou náladu a něco na pékání
Buřtopeky s sebou, kdo má
Michal- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 1219
Re: 15.9. Beroun - doma + buřti
Já s tím počítám, ale koupím to až po zápase v Tesku Klasicky..
Josif- Poèet pøíspìvkù : 244
Sestava na sobotu se mi už teď líbí
V podstatě výherní ze Sedlčan
V podstatě výherní ze Sedlčan
Michal- Admin
Jak jsem již avizoval dříve, nedorazím. Pokoušel jsem se to zapsat do přihlašování, ale nějak se mně to nezobrazuje. Další zápasy se budou odvíjet od toho, kolik toho přes víkend stihneme udělat
Huby- Poèet pøíspìvkù : 94
Huby napsal:Jak jsem již avizoval dříve, nedorazím. Pokoušel jsem se to zapsat do přihlašování, ale nějak se mně to nezobrazuje. Další zápasy se budou odvíjet od toho, kolik toho přes víkend stihneme udělat
co konkrétně se nezobrazuje?
Naposledy upravil Michal dne Thu 13 Sep 2012 - 9:38, celkově upraveno 1 krát
Michal- Admin
aha už to vidím.. chyba v SQL dotazu
nicméně děkuji za upozornění, až dojedu dom.. opravím to.. takže ve čtvrtek ráno nejspíš.. po práci v Praze mám ještě nějaké akce
nicméně děkuji za upozornění, až dojedu dom.. opravím to.. takže ve čtvrtek ráno nejspíš.. po práci v Praze mám ještě nějaké akce
Michal- Admin
Huby napsal:Jak jsem již avizoval dříve, nedorazím. Pokoušel jsem se to zapsat do přihlašování, ale nějak se mně to nezobrazuje. Další zápasy se budou odvíjet od toho, kolik toho přes víkend stihneme udělat
Opraveno.. měl sem tam nastavenou moc krátkou délku u varcharu proměnné a o 1 to pak nevycházelo
Michal- Admin
čau kluci,táta je na to zdravotně špatně, takže vůbec netuším, jestli dorazím na zápas v sobotu. Asi pojedu s mamkou do nemocnice. Ještě dám trochu dopředu vědět,ale to se rozhodne až v pátek večer.
Fendy- Poèet pøíspìvkù : 454
Čus.
na zápas mám přislíbeného Jirku Mifka.Upozornuji. že mu volám v pátek večer. jestli má chodit a nebo ne.Jde jen ,když nás bude pět,má dost své práce.Takže se prosím do večera vyjádřete.
Petr
na zápas mám přislíbeného Jirku Mifka.Upozornuji. že mu volám v pátek večer. jestli má chodit a nebo ne.Jde jen ,když nás bude pět,má dost své práce.Takže se prosím do večera vyjádřete.
Petr
petr pospíšil- Poèet pøíspìvkù : 219
Ahoj kluci,
musím říct, že jsem dneska jen opatrně řekl, že vám musím napsat, jestli v sobotu budu na zápas nebo ne a čekal jsem, že odpověď bude, že toho je potřeba dost zařídit, že bych chodit neměl. Taťka mi toho zatím hodně zařídil a kdyby mi vyčetl, jak na to vůbec můžu pomyslet, tak bych nemohl říct ani "popel". To se ale nestalo, a tak v sobotu budu. Rád bych někdy zašel na trénink, obzvlášť po tom druhém zápase s Rakovníkem. Dokonce jsem začal cvičit, abych zapracoval na výskoku, ale na trénink mi to ani jednou nevyšlo a obávám se, že to v nejbližších třech až šesti týdnech nebude lepší.
PS:Jinak na fórum chodím denně. Jen to není vidět, když nejsem přihlášený.
musím říct, že jsem dneska jen opatrně řekl, že vám musím napsat, jestli v sobotu budu na zápas nebo ne a čekal jsem, že odpověď bude, že toho je potřeba dost zařídit, že bych chodit neměl. Taťka mi toho zatím hodně zařídil a kdyby mi vyčetl, jak na to vůbec můžu pomyslet, tak bych nemohl říct ani "popel". To se ale nestalo, a tak v sobotu budu. Rád bych někdy zašel na trénink, obzvlášť po tom druhém zápase s Rakovníkem. Dokonce jsem začal cvičit, abych zapracoval na výskoku, ale na trénink mi to ani jednou nevyšlo a obávám se, že to v nejbližších třech až šesti týdnech nebude lepší.
PS:Jinak na fórum chodím denně. Jen to není vidět, když nejsem přihlášený.
Jirka- Poèet pøíspìvkù : 289
To je dobrá zpráva,jen by si Jirko mohl tátovi sám vysvětlit,mimichodem když se na nás s Tvoji mamkou byli podívat,co to znamená kolektivní sport.(nekdy včas znamená velmi mnoho)
Petr.
Petr.
petr pospíšil- Poèet pøíspìvkù : 219
Tak super se nám to sešlo, no to sem rád.
Takže bych byl rád, kdybychom je zítra dali v obou zápasech, nechci tu apelovat na ničí zodpovědnost, ale snad jste dost rozumný na to, abyste nešli spát ve dvě ráno nebo se před zápasem vožrali.. víme jak to pak vypadá.
A sraz v 8:45 !
Takže bych byl rád, kdybychom je zítra dali v obou zápasech, nechci tu apelovat na ničí zodpovědnost, ale snad jste dost rozumný na to, abyste nešli spát ve dvě ráno nebo se před zápasem vožrali.. víme jak to pak vypadá.
A sraz v 8:45 !
Michal- Admin
čau,tak zítra dorazím jenom na první zápas,pak jedu za tátou.Zítra přijedu kolem 9 hodiny.
Fendy- Poèet pøíspìvkù : 454
petr pospíšil napsal:To je dobrá zpráva,jen by si Jirko mohl tátovi sám vysvětlit,mimichodem když se na nás s Tvoji mamkou byli podívat,co to znamená kolektivní sport.(nekdy včas znamená velmi mnoho)
Petr.
Není mi to příjemný, ale bohužel máš pravdu. Musím chodit včas.
Jirka- Poèet pøíspìvkù : 289
Similar topics
» Beroun 18.5.
» Beroun zakonceni 1.poloviny sezony - vyhrajem!
» 25.8. Komárov - doma
» 1.9. doma Lokotka
» 29.9. SVC Rakovník - doma
» Beroun zakonceni 1.poloviny sezony - vyhrajem!
» 25.8. Komárov - doma
» 1.9. doma Lokotka
» 29.9. SVC Rakovník - doma
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „C“ sezona 2012/2013
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: