25.8. Komárov - doma
5 posters
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „C“ sezona 2012/2013
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
25.8. Komárov - doma
Zakládám téma pro netradičně brzké datum započetí sezony.
M.
M.
Michal- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 1219
Re: 25.8. Komárov - doma
Ahoj kluci,jak jsem již psal,tak dorazím na zápas a hlavně se musí dát dohromady drezy!!!! Já ho nemám,protože poslední zápas minulé sezony jsem nehrál a měl by ho mít Petr Pospíšil nebo Radek Mansfeld,takže doufám,že se někde objeví a na zápas se dostaví nebo ho přes nikoho převezte!!Zatím čus a doufám,že nás bude dost.Jinak jsem volal Mikovi a ten ještě potrvdí účast,jestli půjde nebo ne,ale vypadal,že by měl jít.
Zdar Fendy.
Zdar Fendy.
Fendy- Poèet pøíspìvkù : 454
Fendy napsal:Ahoj kluci,jak jsem již psal,tak dorazím na zápas a hlavně se musí dát dohromady drezy!!!! Já ho nemám,protože poslední zápas minulé sezony jsem nehrál a měl by ho mít Petr Pospíšil nebo Radek Mansfeld,takže doufám,že se někde objeví a na zápas se dostaví nebo ho přes nikoho převezte!!Zatím čus a doufám,že nás bude dost.Jinak jsem volal Mikovi a ten ještě potrvdí účast,jestli půjde nebo ne,ale vypadal,že by měl jít.
Zdar Fendy.
OK super..
Jinak si mi připomněl, že jsme se s Pepou po pondělním tréninku bavili, že bychom si pořídili dresy nové, ať nevypadáme až tolik jako kašpárci.. a každý pes jiná ves, co se trenek týče.
Michal- Admin
Ahoj,
tak Já mám dres č.15 což mimochodem není můj a trenky již také nemám,kde asi jsou? S těma dresama to není špatný, ale pokud by šlo, raději bych nám pořídil jiné ruce.Na první zápas nejsem,pak již budu k dispozici.
Petr
tak Já mám dres č.15 což mimochodem není můj a trenky již také nemám,kde asi jsou? S těma dresama to není špatný, ale pokud by šlo, raději bych nám pořídil jiné ruce.Na první zápas nejsem,pak již budu k dispozici.
Petr
petr pospíšil- Poèet pøíspìvkù : 219
Trenky jsou od začátku takové v jakých kdo přijde:) A na domluvě bylo - černé.
Ještě se domluvíme na všem v pondělí na tréninku, sice asi ještě nebudu úplně v pohodě zdravotně dle současného stavu, ale minimálně přijdu,.
Ještě se domluvíme na všem v pondělí na tréninku, sice asi ještě nebudu úplně v pohodě zdravotně dle současného stavu, ale minimálně přijdu,.
Michal- Admin
čau kluci,tak snad to zápasu se vše najde a všichni budeme mít dres a trenky :-) Jinak mi dneska volal Mika, že příští zápas nemůže jít, jelikož mi zapomněl říct, že jede s Janou nikomu na svatbu a nebude tu. Takže to všici víte a musíme nikoho ještě splašit, aby nás bylo alespon 6. Tak zatím čus a musíme to dát dohromady.
Zdar Fendy
Zdar Fendy
Fendy- Poèet pøíspìvkù : 454
Fendy napsal:čau kluci,tak snad to zápasu se vše najde a všichni budeme mít dres a trenky :-) Jinak mi dneska volal Mika, že příští zápas nemůže jít, jelikož mi zapomněl říct, že jede s Janou nikomu na svatbu a nebude tu. Takže to všici víte a musíme nikoho ještě splašit, aby nás bylo alespon 6. Tak zatím čus a musíme to dát dohromady.
Zdar Fendy
Jo tak to jdeme na tu stejnou..
Jinak jsem koukal doma a dresy tu nemám - ty jsem pujčil těm z posledního zápasu, v pondělí to domluvíme.
Zavolám ještě Jirkovi Mifkovi, kdyby bylo nejhůř, ale 25.8. je dost drsný datum.
Michal- Admin
Hlásil jsem ,že J.Mifek nemůže je mimo republiku.Snad jedině P. Bušek,ale chodí do konce září na beach,ale ten nás ve štychu nenechá.Co Radek?
petr pospíšil- Poèet pøíspìvkù : 219
petr pospíšil napsal:Hlásil jsem ,že J.Mifek nemůže je mimo republiku.Snad jedině P. Bušek,ale chodí do konce září na beach,ale ten nás ve štychu nenechá.Co Radek?
Už jsem mu předevčírem, myslím, psal a ještě se tam nenapsal.
Taky jsem přemýšlel poprosit někoho z Ačka ještě.
A případně Pepa vyjednával dva kluky na hostovačku, ale nevím, to se asi nestihne.
Další zápasy už by snad měly být v pohodě a předpokládám, že po prázdninách bude moci valná většina.
Michal- Admin
Kluci jsou na soustředění, takže ti jsou pasé.. Pokud nejde Mika, tak můžu říct Honzovi aby přijel z chmelu.. prej mu to nevadí, tak uvidíme..
Josif- Poèet pøíspìvkù : 244
Jo a po zápase bych udělal nějaký grilování.. Takže zajedem do teska pro maso, pivo a trochu posedíme (je tam spousta šišek a roští ) Viz poslední akce..
Radek bude také, zahrál by si nějaký odpočinkový post..třeba na smeči zapíše se na zápas, až se vrátí.
Ještě se do-domluvíme dnes na tréninku.
Ještě se do-domluvíme dnes na tréninku.
Michal- Admin
Tak červik s náma půjde.. čili je nás šest a nemusí honza jezdit z chmelu..
Josif napsal:Tak červik s náma půjde.. čili je nás šest a nemusí honza jezdit z chmelu..
A předal ti Honza ten dres, jak jsem se s ním domlouval?
Michal- Admin
Nepředal, nevim jakej honza mi to měl dát, ale já mám doma 2-3, takže dresů je dost..
Josif napsal:Nepředal, nevim jakej honza mi to měl dát, ale já mám doma 2-3, takže dresů je dost..
No jakej.. Špíša mi řekl, že ti dá dres, abychom na sobotu měli.
Michal- Admin
Mimochodem, tyhle bych docela bral:
http://www.jadberg.eu/imgcache/userdata--products--indoor--akce--bolzanoset-09a_260_260_0_85.jpg
http://www.jadberg.eu/imgcache/userdata--products--indoor--akce--bolzanoset-09a_260_260_0_85.jpg
Michal- Admin
Ahoj kluci, mám problém. Rodiče mi koupili byt, který se musí zrekonstruovat a dneska mi taťka řekl, že mi na celý víkend objednal tři Ukrajince, a tak tam s nimi budu muset být.:-(
Jirka- Poèet pøíspìvkù : 289
No to je pořádnej problém.. Zejtra to nějak pořeším, ale pravděpodobně to odložíme..
No do.. leda by uměl jeden z těch ukrajinců nahrávat..
Michal- Admin
Odvolávám, co jsem odvolal. V sobotu můžu.:-)
Jirka napsal:Odvolávám, co jsem odvolal. V sobotu můžu.:-)
Tak jim to, doufám, nandáte!
Michal- Admin
Kluci, zítra všichni nejpozději v 9!! Pro Hochmiho to platí nejpozději v 8:45!!
Ty plantážníku, já ti dám v 8:45. Ráno v 8 ještě musím odvést odpad do technickejch. Ale na devátou jsem u vás jako na koni!
no to je tak myšlený ;-) když ti řeknu 45, budeš tam celou.. prostě akademická čtvrthodinka...
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» 27.4. Komárov
» 30.4. doma s Odolkou
» 1.9. doma Lokotka
» 29.9. SVC Rakovník - doma
» Doma 24.5. s Odolkou
» 30.4. doma s Odolkou
» 1.9. doma Lokotka
» 29.9. SVC Rakovník - doma
» Doma 24.5. s Odolkou
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „C“ sezona 2012/2013
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: