27.4. Komárov
+4
Huby
Mula
Michal
Fendy
8 posters
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „C“ sezona 2012/2013
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
27.4. Komárov
čau kluci, tak je to tady. Kdo jede v sobotu na zápas? Asi beru auto, tak se hlaste, kdo chcete vzít. Jinak se mě ptali cca 4 kluci ze Slaného, jestli o ně máme zájem a mohli by s námi hrát už i teď na jaře. A i další sezony. Prosím o vyjádření!! Jinak kopíruji sem soupisku lidí, co mohou hrát teď na jaře.
hráč/ka příjmení a jméno reg. číslo rok narození S/F
1. Bušek Petr 064056 1968
2. Fencl Petr 066731 1984
3. Hochmal Jiří 066732 1985
4. Hubáček David 082967 1988
5. Krtil Michal 090839 1993
6. Mansfeld Adam 086803 1995
7. Mansfeld Radek 094068 1973
8. Mifek Jiří 013296 1965
9. Miler Jan 046683 1979
10. Pilný Michal 055332 1985
11. Pospíšil Petr 020041 1973
12. Reichel Jaroslav 055331 1984
13. Špička Jan 082962 1988
hráč/ka příjmení a jméno reg. číslo rok narození S/F
1. Bušek Petr 064056 1968
2. Fencl Petr 066731 1984
3. Hochmal Jiří 066732 1985
4. Hubáček David 082967 1988
5. Krtil Michal 090839 1993
6. Mansfeld Adam 086803 1995
7. Mansfeld Radek 094068 1973
8. Mifek Jiří 013296 1965
9. Miler Jan 046683 1979
10. Pilný Michal 055332 1985
11. Pospíšil Petr 020041 1973
12. Reichel Jaroslav 055331 1984
13. Špička Jan 082962 1988
Fendy- Poèet pøíspìvkù : 454
Re: 27.4. Komárov
Mohu jedu - nechám se vzít.
Jinak ohledně jiných kluků ze Slaného - jsem zatím proti. Více podiskutuji v sobotu.
Na tréninkách se mi líbí, že mladý zatím chodí více než my - to nadšení je chytlavé
Jinak ohledně jiných kluků ze Slaného - jsem zatím proti. Více podiskutuji v sobotu.
Na tréninkách se mi líbí, že mladý zatím chodí více než my - to nadšení je chytlavé
Michal- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 1219
souhlasím s tebou, že mladý mají nadšení. Domluvil jsem to se slánskými, že jaro hrát nebudou s námi a třeba až příští sezonu. Domluvíme si s nima tréninky akdyž budou jezdit a sehrajeme se,tak určitě nebude problém,čus v sobotu
Jedu, nechám se vzít, popřípadě vezmu auto.
Probrali jsme to s Fendym a podporuju variantu zapojení mladíků, ovšem obávám se, že až nebudou moct na zápasy, tak nám vznikne pěkná personální krize.
Co takhle nechat Slaňáky přestoupit už teď a mít je v záloze. Vyhneme se tím případným nepříjemnostem a přesouvání termínů zápasů.
Sportu zdar,
Mula.
Probrali jsme to s Fendym a podporuju variantu zapojení mladíků, ovšem obávám se, že až nebudou moct na zápasy, tak nám vznikne pěkná personální krize.
Co takhle nechat Slaňáky přestoupit už teď a mít je v záloze. Vyhneme se tím případným nepříjemnostem a přesouvání termínů zápasů.
Sportu zdar,
Mula.
Mula- Poèet pøíspìvkù : 92
Jen pro doplnění.. naštěstí nejde o přestup, protože už přestupové období skončilo. Ale Fendy zmiňoval, že jde o nějaké staro-nové hráče (bez nebo s propadlou registrací?), jinak bychom je stejně vzít nemohli, mám pocit, že to šlo do konce ledna s přestupem. Takže je docela smůla, že nemáme na soupisce víc mladejch kluků, co s náma chodí teď trénovat (škoda že tam není Štěpán taky). No takže by bylo na "slaňácích", jak by se k tomu postavili s tím, že jelikož nemají s náma na trénováno a jsou noví, určitě by hned úplně všichni nehráli, i když s tím, že tu budou sedět na lavičce většina z nich sem asi také nešli. Proto jak jsem psal, spíš bych je zatím nebral a zkusil, jak to bude vypadat s náma. No máme na to ještě celou polovinu sezony, ono to zas tak žhavé nebude.
Michal- Admin
Měl bych být jinak, co se týče těch posil, nechávám to na Vás, já jsem tady vlastně taky tak trochu na hostování
Huby- Poèet pøíspìvkù : 94
přikládám část e-mailu a termíny zápasů, které posílal Jirka Marek z důvodu možnosti organizace využití mladíků.
... Jak jsem naznačil, pokud hráči projeví snahu trénovat ve vašich oddílech a
hrát OP mužů, budu jedině rád. ... Dále počítám, že další možností tréninku kluci
využijí ve vašich oddílech podle jejích rozhodnutí a přání.
Dále vám posílám přehled akci oddílu juniorů - antukových turnajů.
Pokud to půjde, byl bych rád, aby se jich borci účastnili.
Tady mi odpověděl pouze Martin Ibl, nemá s tím problém.
Pokud bude něco potřeba zařídit, jsem na telefonu nebo mailu.
Juniorské turnaje :
4-5.května - Nymburk
18.května - Příbram
1.června - Kladno
15.června - Žatec
Děkuji, s pozdravem
Jirka Marek
Mimo to se Michal Krtil vyjádřil, že osobně bude preferovat zápasy s námi, s čímž seznámil i Jirku
Tak termíny známe už všechny - naše i mladíků, takže nezbývá než vypsat termíny, kdy kdo může a pak se můžeme snažit.
Michale co myslíš tím, že je smůla, že nemáme na soupisce víc mladejch kluků? Jestli si dobře pamatuji, tak Adama jsme tam přidávali už taky v sezóně - 7.9. večer (no zápas byl 8.9. takže to bylo trochu na kvap, ale šlo to vyřídit), tak by to mohlo jít i teď?
... Jak jsem naznačil, pokud hráči projeví snahu trénovat ve vašich oddílech a
hrát OP mužů, budu jedině rád. ... Dále počítám, že další možností tréninku kluci
využijí ve vašich oddílech podle jejích rozhodnutí a přání.
Dále vám posílám přehled akci oddílu juniorů - antukových turnajů.
Pokud to půjde, byl bych rád, aby se jich borci účastnili.
Tady mi odpověděl pouze Martin Ibl, nemá s tím problém.
Pokud bude něco potřeba zařídit, jsem na telefonu nebo mailu.
Juniorské turnaje :
4-5.května - Nymburk
18.května - Příbram
1.června - Kladno
15.června - Žatec
Děkuji, s pozdravem
Jirka Marek
Mimo to se Michal Krtil vyjádřil, že osobně bude preferovat zápasy s námi, s čímž seznámil i Jirku
Tak termíny známe už všechny - naše i mladíků, takže nezbývá než vypsat termíny, kdy kdo může a pak se můžeme snažit.
Michale co myslíš tím, že je smůla, že nemáme na soupisce víc mladejch kluků? Jestli si dobře pamatuji, tak Adama jsme tam přidávali už taky v sezóně - 7.9. večer (no zápas byl 8.9. takže to bylo trochu na kvap, ale šlo to vyřídit), tak by to mohlo jít i teď?
radek.mansfeld- Poèet pøíspìvkù : 155
radek.mansfeld napsal:...
zjistím
Michal- Admin
Ahoj kluci,
upřímně mi pořád není dobře. Přijde mi ale, že se to lepší. V sobotu bych chtěl jet. Že bych se ale cítil na dva pětisetové zápasy, to se říct nedá. Bylo by opravdu dobrý, kdyby nás v sobotu i se mnou bylo alespoň 7.
Pokud bude třeba, můžu vzít auto.
upřímně mi pořád není dobře. Přijde mi ale, že se to lepší. V sobotu bych chtěl jet. Že bych se ale cítil na dva pětisetové zápasy, to se říct nedá. Bylo by opravdu dobrý, kdyby nás v sobotu i se mnou bylo alespoň 7.
Pokud bude třeba, můžu vzít auto.
Jirka- Poèet pøíspìvkù : 289
Kdo říká, že tam jdeme hrát pětiseťáky. Já se tam třeba jdu pomstít za ukradenej balón, takže bysme je mohli rychle smáznout a pošetřit se ;-)
Ahoj,
jak jsem již psal,pokud Vás nebude dost rád pojedu a vezmu auto.
Petr P.
Petr P.
petr pospíšil- Poèet pøíspìvkù : 219
petr pospíšil napsal:Ahoj,
Petr P.
Paráda!
Určitě tě bude potřeba, zatím jsme 3, viz:
http://mik.tode.cz/volejbal/prvni_zapas213.php
Michal- Admin
ahoj, teď jsem mluvil s Michalem Krtilem, registračku má u sebe a v sobotu by mohl jet. Telefon na něj je 732934018, pošlu mu link na tohle fórum.
r.
r.
radek.mansfeld- Poèet pøíspìvkù : 155
ahoj clapi v sobotu můžu jenom mi řekněte v kolik a kde mám čekat.
Krtek- Poèet pøíspìvkù : 16
Krtek napsal:ahoj clapi v sobotu můžu jenom mi řekněte v kolik a kde mám čekat.
Kde vlastně bydlíš?
Michal- Admin
čau kluci. Koukám, že sezona začíná jako obvykle. Beru auto a beru s sebou sebe, Davida asi Michala. Sraz jako obvykle v Tuchlovicích u trafiky na námku v 8:30. Davida vyzvednu doma v 8:15. Nevím, kde bydlí Michal Krtil, tak ho nevyzvednu. Honzo doraž též do tuch. a domluvíme se na cestě. Michale zařiď míče!!A nezapomeň na registračky. Koukal jsem, že nás je pořád 5 a Jirka Hochmal mi to nebere. Ještě zítra dám vědět , jestli někoho splaším. Zatím čus a beru to, jako že na čase jsme domluveni. čus Fendy
K míčům a klíčům se zatím nedostanu, musím pořešit
Budu u trafiky:)
Nejvhodnější by bylo, kdybychom se u trafiky srazili všichni!
Tudíž sraz tedy v Tuchlo tam v 8:25 u trafiky před cukrárnou!
8:30 odjezd
Budu u trafiky:)
Nejvhodnější by bylo, kdybychom se u trafiky srazili všichni!
Tudíž sraz tedy v Tuchlo tam v 8:25 u trafiky před cukrárnou!
8:30 odjezd
Michal- Admin
takže Michala Krtila beru v sobotu na stochově cca v 8:20. Petře Pospíšil chceš vzít taky??? Jinak pro upřesnění Petr Pospíšil pojede na 100% jako 7 hráč!!! Takže stále nám chybí 6 hráč!!!
Fendy napsal:čau kluci. Koukám, že sezona začíná jako obvykle. Beru auto a beru s sebou sebe, Davida asi Michala. Sraz jako obvykle v Tuchlovicích u trafiky na námku v 8:30. Davida vyzvednu doma v 8:15. Nevím, kde bydlí Michal Krtil, tak ho nevyzvednu. Honzo doraž též do tuch. a domluvíme se na cestě. Michale zařiď míče!!A nezapomeň na registračky. Koukal jsem, že nás je pořád 5 a Jirka Hochmal mi to nebere. Ještě zítra dám vědět , jestli někoho splaším. Zatím čus a beru to, jako že na čase jsme domluveni. čus Fendy
Petře, já jsem od tebe ale žádný nepřijatý hovor neměl. Dnes mi volalo jen nějaké cizí číslo, kterému se nedalo dovolat zpět.
Jinak je mi docela dobře. V přihlašování jsem se zapsal.
Jirka- Poèet pøíspìvkù : 289
Můžete vzít auto někdo jiný než já? Mám v pátek turnaj s rozlučkou před sbouráním haly, takže ráno pravděpodobně pěkně nadejchám .
Auto vezmu a v 8:30 budu v Tuchlo.
Petr P.
Petr P.
Super. Pokud mě nehodí přítelkyně, tak tam budu autobusem až v 8:50.
petr pospíšil napsal:Auto vezmu a v 8:30 budu v Tuchlo.
Petr P.
skvělý.. potřebujeme minimálně 7 lidí.
Jinak klíče mi Radek dodal, míče zařídím.
Michal- Admin
Tak Honzíku ,počkáme na Tvoji přítelkyni a když nepojedete,zajedem si pro Tebe(ale kam?,budeš snad ležet u haly v rozdělově)
Strana 1 z 2 • 1, 2
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „C“ sezona 2012/2013
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: