27.4. Komárov
+4
Huby
Mula
Michal
Fendy
8 posters
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „C“ sezona 2012/2013
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: 27.4. Komárov
Díky Péťo, budu se snažit ležet u mě doma , takže byste mě mohli vyzvednout u pumpy, jako vždycky. Pokud tam ale nebudu, tak skutečně ležím u haly v Rozdělově . Ráno ještě dám vědět, jestli budu mít odvoz.
Mula- Poèet pøíspìvkù : 92
Jirka napsal:Fendy napsal:čau kluci. Koukám, že sezona začíná jako obvykle. Beru auto a beru s sebou sebe, Davida asi Michala. Sraz jako obvykle v Tuchlovicích u trafiky na námku v 8:30. Davida vyzvednu doma v 8:15. Nevím, kde bydlí Michal Krtil, tak ho nevyzvednu. Honzo doraž též do tuch. a domluvíme se na cestě. Michale zařiď míče!!A nezapomeň na registračky. Koukal jsem, že nás je pořád 5 a Jirka Hochmal mi to nebere. Ještě zítra dám vědět , jestli někoho splaším. Zatím čus a beru to, jako že na čase jsme domluveni. čus Fendy
Petře, já jsem od tebe ale žádný nepřijatý hovor neměl. Dnes mi volalo jen nějaké cizí číslo, kterému se nedalo dovolat zpět.
Jinak je mi docela dobře. V přihlašování jsem se zapsal.
čau Jirko, mám na tebe 2 čísla 776177420 a 724126662. Dovolám se k tobě nějakým? Jinak teda beru auto a vyzvednu tě doma v tvém novém bytě. V 8:15 před barákem!! Přijd včas, už tě znám
čau a zítra Fendy
Fendy- Poèet pøíspìvkù : 454
Hale málem jsem zapoměl potřebuju nejakej dres.
Krtek- Poèet pøíspìvkù : 16
Krtek napsal:Hale málem jsem zapoměl potřebuju nejakej dres.
Ale my nezapomněli
Michal- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 1219
Hoši je tu problém. Nečekaně se změnily plány. Zítra mám práci, kde musím být protože je málo lidí. Zvládli byste to beze mě nebo to mám zkusit nějak zařídit? Omlouvám se za komplikace. Huby
Huby- Poèet pøíspìvkù : 94
Huby napsal:Hoši je tu problém. Nečekaně se změnily plány. Zítra mám práci, kde musím být protože je málo lidí. Zvládli byste to beze mě nebo to mám zkusit nějak zařídit? Omlouvám se za komplikace. Huby
Zkus to zařídit, já určitě nezvládnu odehrát všechno, spíš bych ani neměl jet, mám opět ve stručnosti: zdravotní komplikace..
Michal- Admin
Ok v 8:15 se budu snažit být připravený ....
Huby- Poèet pøíspìvkù : 94
zítra tě tam vezmu, jak jsme se domluvili.
Fendy- Poèet pøíspìvkù : 454
Pro jistotu vemte i věci jak ven tak dovnitř.
Michal- Admin
Ahoj,
myslím,že z toho děláme zbytečně komedii.Pokud musíš do práce,tak jdi.Odehrajem to bezproblémů v šesti(jde přeci jen o to,si zahrát pro radost).
Petr P.
PS:ČAU REPREZENTANTI
myslím,že z toho děláme zbytečně komedii.Pokud musíš do práce,tak jdi.Odehrajem to bezproblémů v šesti(jde přeci jen o to,si zahrát pro radost).
Petr P.
PS:ČAU REPREZENTANTI
petr pospíšil- Poèet pøíspìvkù : 219
u sebe mám docela pochybnosti
Michal- Admin
Strana 2 z 2 • 1, 2
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „C“ sezona 2012/2013
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: