Borci z Béčka
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NEDĚLE 28.9. Mělník

4 posters

Goto down

NEDĚLE 28.9. Mělník Empty NEDĚLE 28.9. Mělník

Příspěvek  Michal Tue 23 Sep 2014 - 9:57

Zdravím a zakládám vlákno na domluvu na Mělník.
Zatím nejsou úplně na 100 % jistí hráči a především otázka nahrávky.
Ještě bych dle fyzioterapeuta asi dva týdny volejbal neměl hrát:( Ale to se uvidí na poslední kontrole na ortopce, kam jdu příští týden What a Face  
Teoreticky by mohl i poslední šestý hráč, ale nechce nikoho vytlačovat z týmu a to uvidíme dle aktuálního stavu hráčů.

Naposledy upravil Michal dne Tue 23 Sep 2014 - 15:33, celkově upraveno 1 krát
Michal
Michal
Admin

Poèet pøíspìvkù : 1219

Návrat nahoru Goto down

NEDĚLE 28.9. Mělník Empty Re: NEDĚLE 28.9. Mělník

Příspěvek  petr pospíšil Tue 23 Sep 2014 - 15:11

Nazdar pánové,jsem už dost znechucenej.Ale za sebe můžu říct, jestli bude na neděli pět lidí,tak i přes svoje zdravotní problémy s koleny pojedu a třeba vezmu i auto.Já si ostudu s kontumací nepřipouštím.

Jinak předem hlásím,že jaro ještě dohraji,ale pak už mně neuvidíte.Šestkový volejbal se nedá hrát se čtyřmi lidmi(Fendy,Roman,Zděnek,Já).Ostatní se chytně za rypák a na volejbal se radši vyserte.

petr pospíšil

Poèet pøíspìvkù : 219

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Michal Tue 23 Sep 2014 - 15:42

To bylo psaný asi hodně v emocích, zas tak černě bych to neviděl. Ale rozhodně by přístup mohl být zodpovědnější, pokud někdo něco hrát opravdu chce. Ale anginu a podobné nežádané vyřazení od oblíbeného sportu člověk sám nikdy neovlivní. Myslím si, že na soupisce je tentokrát minimum lidí, kteří by k tomu přistupovali alibisticky narozdíl od minulé sezony, kdy jsem měli soupisku obsahující 19 hráčů a v případě nějakých omluvenek i ohledně zdravotních potíží jsme řešili podobné problémy s účastí.
Nicméně případné zbylé hráče na neděli opět zjistím nebo i zajistím.
Michal
Michal
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Fendy Tue 23 Sep 2014 - 19:31

čau hošani,
Petr má pravdu. Vím, že několik lidí má pádné důvody, ale co ty ostatní..... Tréninky vím, že vynechám, ale snad všichni pochopí, že máme doma nového člena rodiny a je toho celkem dost. Na zápasy se snažím chodit, ale fakt přístup ostatních je hrůza. Též dohraji tuto sezonu a příští rok už nechci hrát za B tým. V sobotu jsem byl dost nasraný, když se ke mě dostávalo, kde a kdo všude je a jaké má další záliby. Fakt jsem byl dost vytočený. Jinak tuto neděli jedu a beru auto. Beru lidi, co jsou teď přihlášený na zápise (já, Radek, Roman a Petr Pospíšil) Další členové, ať se domluví mezi sebou. Děkuji a doufám, že zbytek sezony se zlepší alespoň v docházce na zápasy. Tréninky mi nevadí. Časy pro odvoz v neděli dodám :-)

čus v neděli Fendy

Fendy

Poèet pøíspìvkù : 454

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Jirka Wed 24 Sep 2014 - 22:23

Ahoj kluci,

nevím, co se v sobotu stalo. Chtěl jsem se na vás jít alespoň podívat, ale nešlo to, byl jsem v posteli.

Už chodím do práce, každý den mi je líp, ale slíbit, že budu moct v neděli hrát nemůžu. Obzvlášť pokud by se hrálo venku.

Počítejte prosím tedy s tím, že v neděli pro hru k dispozici nebudu.

PS: Někdy se bohužel stane, že víc lidí, kteří poslední tři roky pravidelně chodili na zápasy, kvůli zdraví nemůže. Jsou teď pouze tři možnosti. Buď se hecne dost ostatních nebo se to přeloží nebo ten zápas bohužel prohrajeme kontumačně. I to je řešení. Je to smutný, ale tak to bohužel je.

PS: Zkoušel jsem sehnat Honzu Špičku, ale bohužel nemůže.

Jirka

Poèet pøíspìvkù : 289

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  petr pospíšil Wed 24 Sep 2014 - 22:26

Naštvanej jsem stejně,ale mám předběžně dohodnutýho Mifka a doufám,že ukecám v pátek Miku.Pak nás bude akorát šest.Prostě by to chtělo víc komunikovat i mimo volejbal.

petr pospíšil

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Michal Thu 25 Sep 2014 - 6:16

Mika mi slíbil dát vědět do zítra po tom co jsem mu dva dny po sobe volal. Druhej Mika se vrací v sobotu z Německa a v případe potřeby by jel taky, nutno nabrat v Praze. Kdyby nahodou, mam jeste třetího Miku a ten by hral rad, ale je to stejne adminiatrativne komplikace jako s druhym Mikou.
Jo a nemysli si a nejen ty, ze me to nestve!
Michal
Michal
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  petr pospíšil Thu 25 Sep 2014 - 8:27

Pokud Vás bude šest,zůstávám doma v ulitě.Dejte vědět do pátku večer.

petr pospíšil

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: