2.9. Mělník 9:15
4 posters
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „B“ sezona 2017/2018
Strana 1 z 1
2.9. Mělník 9:15
ahoj všem, zakládám domluvu pro Mělník na dopravu.
Původně jsem měl jet do Mělníka z Hradce, ale to bych asi nedal s doprovodným programem:D
Takže pokud budu mít auto já, tak můžu pobrat cestou třeba Kladeňáky nějaký
Původně jsem měl jet do Mělníka z Hradce, ale to bych asi nedal s doprovodným programem:D
Takže pokud budu mít auto já, tak můžu pobrat cestou třeba Kladeňáky nějaký
Michal- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 1219
Re: 2.9. Mělník 9:15
Zdar,
kdo se staví pro mě? asi zase nikdo ..
Tak já pojedu autem, mohu jet severní trasou přes dálnici nebo jižní přes Slaný. To asi nikomu moc nepomůže, možná Honzovi Štěrbovi.
Hele a co ten Zdenda? nevíte někdo něco? - matně si vzpomínám, že říkal něco o dovče, nevím ale do kdy.
Michale P. (), kdo všechno vypadá že pojede do Mělníka?
Michal
kdo se staví pro mě? asi zase nikdo ..
Tak já pojedu autem, mohu jet severní trasou přes dálnici nebo jižní přes Slaný. To asi nikomu moc nepomůže, možná Honzovi Štěrbovi.
Hele a co ten Zdenda? nevíte někdo něco? - matně si vzpomínám, že říkal něco o dovče, nevím ale do kdy.
Michale P. (), kdo všechno vypadá že pojede do Mělníka?
Michal
MichalV- Poèet pøíspìvkù : 248
MichalV napsal:...
Ahoj Michale,
děkuji za reakci, alespoň někdo to tu sleduje:D Do Mělníka počítám se všemi přihlášenými v Přihlašování na termíny zápasů (v menu nahoře pro Davida kdyby nenašel).
Napiš případně, kde se pro tebe mám zastavit, pokud by jel i Štěrbič, který si stále neodklikl ANO v hostování, tak se nějak zmáčkneme.
S tím že buď Kladno přijede ke mě jako obvykle a pojedeme přes Slané a nebo bez vás bych je nabral na Kladně a pojedeme přes "prdelky".
Michal- Admin
Čau uz jsem tam zapsaný, a v kolik a kde sam sejít tak to napíš a ja tam budu dík David D.
David D- Poèet pøíspìvkù : 97
Doufám, že teda budu brát auto, ještě se musim domluvit s Hankou.
Jinak by se mnou jeli: Pepa A., Matěj H., David D. a Tomáš H.-pokud mu klapne ta hostovačka..ale asi se to nestíhá, Fortuník mi to zatím nebere
Takže takhle.
Jinak by se mnou jeli: Pepa A., Matěj H., David D. a Tomáš H.-pokud mu klapne ta hostovačka..ale asi se to nestíhá, Fortuník mi to zatím nebere
Takže takhle.
Michal- Admin
A v kolik teda u nemocnice
David D- Poèet pøíspìvkù : 97
Volal jsem na vedení soutěže a na svazu už potvrzují obnovené průkazy. Takže bych vzal na Stochově Pepika Antoše v 8:05, Tomáše s Matějem a Davidem na tom parkovišti na Sítné u Rokáče asi v 8:20. Případně čas upřesním operativně.
Michal- Admin
Dobrá, oba s tím počítáme, 8.20 u Rokáče
Matěj- Poèet pøíspìvkù : 25
Borci z Béčka :: Archivy sezon a tréninků :: Archiv sezon :: KP II. třídy mužů – skupina „B“ sezona 2017/2018
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: